Наукове товариство студентів та аспірантів Вінницького національного технічного університету зорганізувало щорічний конкурс науково-технічних ідей з напрямку «Енергозбереження»

У конкурсі, котрий відбувався в два етапи, взяли участь студенти та аспіранти університету.

На першому етапі із поданих робіт (проектів) конкурсна комісія обрала 5 тих, що найбільш розкрили проблеми напрямку «Енергозбереження». На другому етапі обрані 5 робіт захищали їх автори перед конкурсною комісією, виступаючи з презентацією.

За результатами проведення фіналу визначили переможців:

Диплом І ступеня отримала робота «БЛОК УПРАВЛІННЯ СИСТЕМАМИ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ ТА ОПАЛЮВАЛЬНИМИ АПАРАТАМИ» студента факультету комп’ютерних систем автоматизації Андрія Лаврова.

Диплом ІІ ступеня отримала робота студента факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії Романа Ланового «ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВЗУТТЯ».

Диплом ІІІ ступеня здобула студентка інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля Анастасія Майданюк, тема роботи якої «ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ВІДХОДІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГІЇ В УКРАЇНІ».

У Вінниці визначили переможців конкурсу ідей енергозбереження

Дипломами за участь у конкурсі були нагороджені студенти факультету ІТКІ Денис Слободянюк і Михайло Терещенко за проект «ECO-WINDOW» та студент факультету машинобудування і транспорту Андрій Іванов «ЕНЕРГООЩАДНИЙ ГІДРОПРИВОД ЧУТЛИВИЙ ДО НАВАНТАЖЕННЯ НА БАЗІ МУЛЬТИРЕЖИМНОГО ГІДРОРОЗПОДІЛЬНИКА».

Всі призери були нагороджені почесними грамотами та грошовими преміями.

Більше інформації про НТСА ВНТУ можна знайти на сайті 



Переглядів: 3441
Поширень: 0