21 - 25 березня у Вінницькому національному технічному університеті проходитиме V локальний етап Інженерних змаганнь EBEC (European Best Engineering Competitions). 

EBEC об'єднує студентів, університети, компанії та установи з усієї Європи, сприяючи формуванню цінних партнерських відносин. Студенти розвивають свої м'які, технічні та аналітичні навички, та покращують вміння вирішувати завдання, працюючи в команді. Це можливість навчатися на практиці, вдосконалитись і розвивати себе на міжнародному рівні.

Сьогодні у ВНТУ стартує V етап Інженерних змагань ЕВЕС

Фото з фінального етапу змагань EBEC Final 2015, що проходив у м. Порто, Португалія.

Організатором змагань виступає волонтерська, неприбуткова і неполітична організація BEST (Board of European Students of Technology), що існує при ВНТУ. Команда організаторів складається з 9 осіб. Це Хаулін Андрій - головний організатор, Концевой Антон - відповідальний за корпоративні зв'язки, Янова Даніель - відповідальна за людські ресурси, Горбунова Тамара - відповідальна за піар кампанію заходу, Бондар Олександр - відповідальний за логістику, Писаренко Ксенія та Польова Марія - автори завдань для категорії Case Study, Поджаренко Андрій та Баланюк Віктор - автори завдань для категорії Team Design. Вагомий внесок у роботу команди робить президент локального осередку студентської організації - Ксенія Івченко.

Сьогодні у ВНТУ стартує V етап Інженерних змагань ЕВЕС

Команда організаторів локального етапу змагань EBEC 2016

Змагання проводяться за підтримки золотих партнерів – компанії “Київстар”, “БМС Консалтінг”, “Бритіш Американ Тобакко Україна” та “WOLF поліграфія”, срібним партнером виступає компанія “FOREX CLUB” у Вінниці. 



Переглядів: 3687
Поширень: 0