Восьмий рік поспіль, у найкомфортнішому для проживання місті України, відбуватиметься фінальний етап студентського інтелектуального змагання майбутніх фахівців радіотехніків. З 5 квітня по 8 квітня на базі Вінницького національного технічного університету відбуватиметься Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки (ВСОРТ-2016). Метою олімпіади є підвищення якості підготовки фахівців з зазначеного напрямку та стимулювання обдарованої студентської молоді до подальшого саморозвитку.

Олімпіада проводиться у формі індивідуального змагання, шляхом розв’язку теоретичних завдань з п’яти фундаментальних дисциплін підготовки фахівців радіотехніки. Щорічно викладачі кафедри радіотехніки докладають значних зусиль для її організації та проведення, ще більш якісно та цікаво ніж попередні роки. Тож в рамках проведення Олімпіади цього року вперше буде проводитись науковий семінар наукової школи докторів наук Осадчуків. Також вдруге буде проведено дистанційну дослідницьку олімпіаду для молоді Вінниччини за радіотехнічним напрямом і вже традиційно заплановано проведення творчого конкурсу практичних розробок та виставка-конкурс студентських радіоаматорських розробок, що сприятиме відзначенню кращих практиків серед радіотехнічної юні.

До оргкомітету надійшло 51 анкета учасників з 15 вищих навчальних закладів України, переможців університетських змагань.

         Головними заходами Олімпіади:

6 квітня (середа)
09.20-10.00
Урочисте відкриття Олімпіади
Корпус №1
зал № 11

 

7 квітня (четвер)
09.00-11.30
Творчий конкурс практичних розробок на платформі Arduino
Корпус №1
Ауд. 1310
13.00-15.00
Виставка-конкурс студентських радіоаматорських виробів
ГАК № 210
15.00-16.00
Урочисте закриття Олімпіади. Нагородження переможців
ГАК № 222

Розуміючи, що, в сучасних непростих умовах державотворення та фундаментальних змін в освітній сфері, має змінюватись і відношення суспільства до офіційних заходів, а представники соціально відповідального бізнесу підтримувати співпрацювати з вищими навчальними закладами на постійні основі, тим самим сприяючи якісній підготовці майбутніх фахівців, за для майбутнього динамічного розвитку України! Саме тому, оргкомітету особливо приємно відзначити продовження плідної співпраці з провідними компаніями України – Kyivstar, Melexis та Diacom. Слідкуйте за перебігом подій ВСОРТ-2016 на сайті - http://vsort.org.ua/



Переглядів: 3417
Поширень: 0