З 29 березня по 15 квітня у Вінниці проходить акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля». Загалом у ній буде задіяно 32 навчальних заклади та більше 3000 студентів. Наразі вже зібрано 1280 пакетів сміття по 120 літрів.

Наразі у Вінниці триває весняне прибирання, у якому активну участь бере молодь. В цьому році з 29 березня по 15 квітня у місті проходитиме акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля», в рамках якої юні вінничани хочуть зробити свій внесок у наведення порядку.

Молоді люди вже прибирали зелені ділянки по вулиці Миколаївській, у мікрорайоні Академічний, схил над річкою П.Буг в районі Спартака. А також – лісопосадку по вулиці Київській, лісовий масив по вул. Арабея, зелені зони по вулицях С.Зулінського за училищем, Немирівське шосе тощо.

«Загалом у акції «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля» цієї весни візьме участь 32 навчальні заклади та приблизно 3100 студентів. На сьогодні вже прийняли участь 14 закладів, 970 студентів, зібрали сміття 1280 пакетів по 120 літрів кожен», – каже начальник комунального підприємства «Муніципальна поліція» Василь Гайовик.

Нагадаємо, що загальноміські заходи з санітарного очищення та благоустрою території міста пройдуть цього року 15 та 22 квітня



Переглядів: 2638
Поширень: 0