Нещодавно у рамках проекту «Студентська Ліга – 2016» пройшло друге змагання – дебатний турнір. Цього року дебати проводились у Британсько-Парламентському форматі

Молодь спілкувалася на різні «колючі» теми: «Легалізація евтаназії», «Носіння вогнепальної зброї», «Радикально налаштовані спільноти у соціальних мережах», «Зілля, що позбавить людину почуттів» та інші.

«Нашою основною метою є інтелектуальний розвиток та виховання свідомої і активної молоді. Ми раді бачити як горять очі у гравців команд, коли вони відстоюють свою думку й наводять вагомі аргументи на її користь. Ми обійшли політичні теми та обговорювали питання, що торкаються морального та соціального розвитку, – розповідає організатор дебатного турніру, член Вінницької молодіжної ради Юлія Усик.

У Вінниці відбувся молодіжний дебатний турнір

В результаті турніру, серед професійно-технічних училищ міста перемогу здобула команда Вищого професійно-технічного училища №11. Перше місце серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації дісталось Вінницькому технологічно-промисловому коледжу ВНАУ. А серед вищих навчальних закладів І-ІІІ ступенів золотими призерами виявилась команда Донецького національного університету.

Організатори загальноміського дебатного турніру – Вінницька молодіжна рада, відділ у справах молоді та туризму, ВМГО «Федерація дебатів України» під патронатом міського голови Сергія Моргунова.



Переглядів: 2805
Поширень: 0