21 квітня відбувся фінальний тур міського турніру з правових дебатів між навчальними закладами міста. Перемогу здобула команда Коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту.

Служба у справах дітей міської ради четвертий рік поспіль організовує проведення такого турніру в якому, у форматі дебатів, проводиться обговорення важливих правових питань.

Під час четвертого міського турніру з правових дебатів студенти коледжів, технікумів та професійно-навчальних закладів дебатували на теми запропоновані ними самими, це: «ЗНО. За чи проти», «Чи бути медичній реформі?», «Чи можливі покарання у сім’ї?», «Зміна віру кримінальної відповідальності» та інші. У турнірі брали участь учні та студенти десяти навчальних закладів міста.

У правових дебатах перемогла команда Коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту

Найсильнішими командами стали команда Коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту та команда Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, які й увийшли до фіналу. З невеликим відривом по балах у фіналі перемогла команда Коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту.



Переглядів: 2838
Поширень: 0