Працівники управління кадрового забезпечення поліції Вінниччини спільно з керівником Навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ провели зустріч з майбутніми абітурієнтами. Володимир Клочко розповів підліткам про порядок та умови вступу до навчального закладу.

Вибір професії – важливий і відповідальний крок в житті кожної людини, тож щоб допомогти молоді обрати майбутню професію поліцейські організували для випускників вінницьких шкіл зустріч з керівником Навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ Володимиром Миколайовичем Клочко.

Майбутні абітурієнти Вінниці дізнавались про навчання у Національній академії внутрішніх справ

Учасникам заходу продемонстрували фільм, з якого майбутні абітурієнти дізнались про матеріально-технічну базу академії, її структуру, напрями діяльності, умови навчання, проживання та почули відгуки від курсантів та слухачів навчального закладу.

З розповіді представника Академії юнаки та дівчата отримали відповіді на всі запитання стосовно конкурсу, оцінки рівня фізичної підготовки, співбесіди щодо готовності до навчання та проходження служби в поліції, дозвілля та перспектив професійного становлення.



Переглядів: 2448
Поширень: 0