17-18 травня у Вінниці відбудеться фінал загальноміського студентського конкурсу «Студенти мають талант». Тут можна буде побачити вражаюче світлове шоу, акробатичні номери, виступи ансамблів, хорів та багато іншого. Призовий фонд конкурсу складає понад 25 тисяч гривень.

Вже третій рік поспіль у Вінниці проходить загальноміський студентський конкурс «Студенти мають таланти». Організаторами заходу є Вінницька молодіжна рада та студради навчальних закладів. Конкурс проходить під патронатом відділу у справах молоді та туризму. Цього року кастинги, які пройшли у всіх навчальних закладах міста I-IV рівнів акредитації, розпочалися ще з березня. Загалом у них взяло участь більше 200 студентів. Молоді люди демонстрували різносторонні таланти: співали, грали на музичних інструментах, танцювали, показували фокуси, світлове шоу, спортивні досягнення.

У вівторок та середу у Вінниці  пройде фінал конкурсу «Студенти мають таланти»

Організатори запевняють, що цей конкурс дасть можливість побачити вміння людей, які живуть з нами в одному місті, але мають таланти не гірші ніж ті, які показують на популярних нині телевізійних шоу. У травні в міському палаці мистецтв «Зоря» відбудуться три етапи фіналу. 17 травня о 15:00 пройде фінал серед професійно-технічних училищ, цього ж дня о 18:00 відбудеться фінал серед коледжів та технікумів, а 28 травня о 17:00 у фіналі змагатимуться представники інститутів та університетів.

Учасники, які займуть перші місця у кожному з етапів фіналу отримають по 5 тисяч гривень. Ті, хто посядуть другі місця, - по 2500 тисячі гривень. За третє місце – призи від спонсорів змагання.

Вхід на фінал по квитках. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 096-68-55-983



Переглядів: 2565
Поширень: 0