Нещодавно у міському Палаці мистецтв пройшли фінали шоу «Студенти мають таланти!». Переможцями у своїх номінаціях стали представники Вінницького національного аграрного університету, Вінницького національного технічного університету, Вінницького обласного комунального гуманітарно–педагогічного коледжу, Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ та ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг». Вони отримали гран-прі у розмірі 5000 гривень.

Понад три місяці у Вінниці тривали відбіркові тури конкурсу «Студенти мають таланти!», організаторами якого є Вінницька молодіжна рада разом з студентськими радами міста під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради. У фінал потрапили 11 номерів з вищих навчальних закладів, 10 номерів із коледжів і технікумів та 8 – з училищ.

Стали відомі переможці шоу «Студенти мають таланти»

Фінали шоу відбулися 17 та 18 травня у міському Палаці мистецтв. Серед професійно-технічних училищ перемогу здобув танцювальний колектив «Вернісаж» від ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг».

Серед коледжів перемогу розділили між собою Іларія Олімова з Вінницького обласного комунального гуманітарно–педагогічного коледжу та Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ з номером «Закрили твої очі».

Переможцім серед вінницьких вишів теж було двоє - Вінницький національний аграрний університет з художнім номером «Run to you» та студія танцю «DANCE EDEM» від Вінницького національного технічного університет.

Стали відомі переможці шоу «Студенти мають таланти»

Усі переможці отримали гран-прі у розмірі 5000 гривень. Учасники, які найбільше сподобалися глядачам, отримали по 2500 гривень. Інші учасники були нагороджені призами від численних спонсорів конкурсу.



Переглядів: 3332
Поширень: 0