20 травня один з провідних факультетів Донецького національного університету, що восени 2014 року переїхав до Вінниці, відзначив 50 років з часу заснування.

Аби привітати викладацький та студентський колективи факультету, на урочистості з нагоди знаменної дати завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, народний депутат України, випускник економічного факультету ДонНУ Олексій Рябчин.

Святкове зібрання вітальним словом відкрив ректор Донецького національного університету Роман Гринюк, відзначивши високий рівень професійної підготовки, який дає своїм випускникам економічний факультет. «Це один з найпотужніших факультетів ДонНУ. Підтвердженням цього є не лише кількість випускників, а й те, що багато з них займають сьогодні менеджерські посади, посади перших керівників в Україні та працюють по всьому світу, - зазначив Роман Гринюк. – І за півтора роки перебування у Вінниці ви своєю працею, своїм навчанням підтверджуєте той факт, що економічний - це факультет інновацій».

Донецький національний університет відзначив півсторічний ювілей з часу заснування

З вітальним словом з нагоди ювілейної дати звернувся до учасників урочистостей і голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

«Ми душею разом з вами. Розуміємо, як все непросто, але віддаємо частинку свого серця, щоб ви відчували тепло, яке дарує Подільська земля, Вінницький регіон, чудове місто Вінниця кожному з вас», - зазначив Валерій Коровій.

Донецький національний університет відзначив півсторічний ювілей з часу заснування

Керівник області зауважив, що 50 років в історичному вимірі – зовсім небагато, але за цей період факультетським колективом зроблено чимало. Відтак підкреслив, що дорожить тими товариськими взаєминами, які склалися в керівництва університету з обласною державною адміністрацією та депутатським корпусом Вінницької обласної Ради.

«Попри всі негаразди Вінницька область розвивається, ми маємо нові можливості, використовуємо ті переваги, які дає сьогодні світова економіка, - зазначив Валерій Коровій. - Нині світ розвивається через призму креативності, пошуку нових підходів. І саме це різнобарв’я думок, поглядів, дискусій дає нам можливість дивитися вперед і робити все для того, щоб наша Вінницька область розвивалася, в тому числі й за вашої безпосередньої участі».

Донецький національний університет відзначив півсторічний ювілей з часу заснування

З нагоди свята голова ОДА вручив окремим викладачам факультету Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, відтак побажав усім присутнім миру, злагоди і добра.



Переглядів: 4443
Поширень: 0