Нещодавно у мікрорайоні Сабарів Вінницька молодіжна рада, ГО «Вінницький міський комітет молодіжних організацій» за підтримки відділу у справах молоді та туризму організували спортивний табір «Зірниця». У змаганні взяли участь близько ста студентів вінницьких вишів.

У перший день змагань учасники стріляли з пневматичної гвинтівки, долали туристично-спортивну смугу перешкод, змагалися в рукопашному бої. Також хлопці та дівчата перетягували канати, демонстрували практичні навички захисту від зброї масового ураження та надавали першу медичну допомогу. Крім того, ввечері біля вогнища на команди чекало ще одне завдання – культурно-мистецька презентація «Ватра». На другий день на команд чекали квест, туристично-спортивні ігри та цікавий тренінг.

За результатами змагань серед університетів перше місце посіла команда Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, серед коледжів – Вінницький транспортний коледж, а серед професійно-технічних училищ – Вінницьке вище професійно-технічне училище сфери послуг.

Близько ста студентів взяли участь у спортивному таборі «Зірниця»

«Ці дні були переповнені яскравими емоціями та незабутніми враженнями. Кожна команда гідно представила себе та показала вправність, мужність та витримку. І, навіть мінлива погода не зіпсувала нам настрою та не втамувала жагу до перемоги», - говорить голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро.



Переглядів: 2572
Поширень: 0