Працівники поліції разом медичним психологом обговорили зі студентами агарного університету небезпеку алкоголю та наркотиків та наслідки їх вживання. А бійці батальйону «Вінниця» познайомили хлопців та дівчат з спецзасобами та прийомами рукопашного бою.

Про влив алкоголю на організм людини та причини його вживання молодим людям розповіла лікар медичний психолог Анастасія Потьомкіна. Особливу увагу медик приділила руйнівному впливу зазначених речовин на здоров’я та розвиток особистості в цілому.

Старший інспектор ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Ольга Доскоч, нагадала про адміністративну відповідальність та кримінальну відповідальність за вживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин. Окремий наголос працівник поліції зробила на тому, які наслідки тягнуть за собою правопорушення, пов’язані із торгівлею наркотиками.

Вінницькі поліцейські показали студентам аграрного університету прийоми самозахисту

Бійці батальйону «Вінниця», які неодноразово виконували бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції, показали студентам засоби індивідуального захисту, що використовуються правоохоронцями у повсякденній роботі та при виконанні спецзавдань.

Вінницькі поліцейські показали студентам аграрного університету прийоми самозахисту

За словами старшого інспектора відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у Вінницькій області Ольги Телепенко, профілактичні заходи є надзвичайно важливими і потрібними для підростаючого покоління, адже сприяють формуванню негативного ставлення до наркотиків та виховують у дітей повагу до закону.

Вінницькі поліцейські показали студентам аграрного університету прийоми самозахисту

З початку року працівниками підрозділу ювенальної превенції поліції Вінниччини з дітьми та молоддю регіону проведено понад 1000 лекцій на правову тематику та щодо здорового способу життя та організовано більше 160 різноманітних екскурсій, конкурсів та змагань.



Переглядів: 4145
Поширень: 0