Завершальний етап обласного конкурсу студентських проектів податкових реформ серед студентів коледжів і технікумів Вінницької області відбувся 4 квітня в обласному центрі. Конкурс започатковано Радою директорів коледжів і технікумів Вінницької області спільно з Головним управлінням ДФС у Вінницькій області.

Учасників із 7-ми навчальних закладів області гостинно приймав Вінницький технічний коледж. За словами його директора Олега Домінського, ініціатива спрямована на виявлення та розвиток обдарованої молоді, пошук нових підходів щодо викладань економічних дисциплін та стала результатом багаторічної співпраці Вінницького технічного коледжу і обласної фіскальної служби.

У Вінницькому технічному коледжі відбувся фінал обласного конкурсу студентських проектів податкових реформ

Студенти презентували власні розробки і пропозиції стосовно спрощеної системи оподаткування, податку з доходів фізичних осіб, військового збору, ЄСВ, удосконалення системи оподаткування агропромислового комплексу. Не оминули увагою і дослідження зарубіжного досвіду оподаткування та пропонували шляхи імплементації моделей Польщі, Іспанії, Франції, інших європейських країн до податкової системи України. Цікавими та значущими для місцевого оподаткування виявилися ідеї реформування податку на нерухоме майно, презентовані проекти яких і стали переможцями.

У Вінницькому технічному коледжі відбувся фінал обласного конкурсу студентських проектів податкових реформ

Начальник Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський, вітаючи  студентів і їх наставників зазначив: "Сьогодні ви всі є переможцями, адже така наполеглива і творча робота демонструє не лише глибокі знання навчального предмету, а й велике прагнення нашої молоді впливати на вирішення проблем оподаткування, розвитку бізнесу та економічного зростання свого міста, села і країни в цілому".

У Вінницькому технічному коледжі відбувся фінал обласного конкурсу студентських проектів податкових реформ

Керівник обласного відомства подякував організаторам конкурсу, викладачам, що допомагали конкурсантам, та заохотив переможців подарунками.



Переглядів: 3052
Поширень: 0