Враховуючи, що списки вступників, які отримали рекомендації до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднять на декілька годин пізніше запланованого часу – о 18.00 – роботу приймальних комісій буде продовжено до 20.00. Про це йдеться у листі Міністерства освіти і науки України керівникам вищих навчальних закладів від 1 серпня 2017 року.

«До МОН надходять численні звернення від вступників, які бажають подати оригінали документів у ВНЗ одразу після оприлюднення списків рекомендованих до зарахування. Саме тому ми й звернулись до керівників вишів для продовження роботи приймальних комісій до 20 години – так абітурієнти матимуть можливість подати свої документи вже сьогодні», - зазначив директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров.

Нагадуємо, що Міністерство освіти і науки України оприлюднить списки вступників, які отримали рекомендації до зарахування на місця державного замовлення, о 18:00 1 серпня 2017 року.

Таке рішення прийнято через звернення приймальних комісій ВНЗ з проханням надати їм додатковий час для завершення перевірки правильності нарахування ними сільського коефіцієнту (СК).

Наприкінці минулого тижня протягом верифікації МОН, яка відбувалася як завершальний етап перевірки достовірності даних вступників, було виявлено масові випадки необґрунтованого присвоєння приймальними комісіями вишів цього коефіцієнту. 



Переглядів: 2725
Поширень: 0