оголошенняДо кінця літа стадіон "Олімп", що при Вінницькому технічному університеті, планували перевести на роботу за графіком: із 6 по 11 годину зранку та із 17 по 20 годину увечері.

Втім, такі обмеження не сподобались вінничанам, які на цьому стадіоні займаються спортом - тож якогось дня, щоб зайти на стадіон, невідомі спортсмени аж парканну сітку перерізали...

- Бігуни почали приходили до стадіону вже о 5-ій ранку, будили сторожа і домагались відкриття поля для тренувань, - розповіла голова спорткомплексу ВНТУ Рима Дубовик. - Легкоатлети, які зазвичай тренуються увечері, теж не хотіли чекати до 17 години, а приходили одразу після обіду. Ми ніколи не забороняли спортсменам тренуватись на "Олімпі", от і тепер відкривали його всім бажаючим.

Але якщо спортсменів в адміністрації спорткомплексу розуміють, то вінничан, які ходять на "Олімп" вигулювати собак - ні. Є ще й інші відвідувачі "Олімпу".

- Матусі приходили разом із дітьми погратись у пісочку, який насправді є сектором для стрибків у довжину, - розповідає Рима Дубовик. - Крім піску, вони завдавали шкоди ще й біговим доріжкам, по яких заборонено возити коляски та ходити на підборах. У цей же ж пісок почали приводити і собак.

Після повернення звичного графіка роботи стадіону, як повідомила Рима Дубовик, на "Олімпі" цілодобово чергуватиме черговий. Тепер він ще й робитиме обходи, аби тренувальна база використовувалась за призначенням.


Переглядів: 9216
Поширень: 0