Ретро-, архі-, іржаві… і круті авто більше не будуть простоювати на майданчиках для тимчасового утримання авто. Їх у ДАІ обіцяють продавати.

За словами начальника ДАІ України у Вінницькій області Павла Солоненка, наразі готуються відповідні документи і розпорядження про те, щоб «безхозні авто» реалізовувались.

штрафмайданчик у Вінниці

- Бо найчастіше після ДТП від машини залишається купа брухту і сплатити штраф за перебування колишньої машини на майданчику обходиться дорожче ніж «сама машина». Тому ми разом із виконавчою службою та податковою інспекцією розробили схему, за якою б такі транспортні засоби можна було б реалізувати, - говорить Павло Солоненко. – Спочатку суд визнаватиме їх такими, які нікому не належать. А згодом на аукціоні через торги вони продаватимуться».

штрафмайданчик у Вінниці

Гроші відповідно надходитимуть до бюджету. До слова, окрім іржавих коробок та машин, які чекають хазяїв по 10 років, на штрафмайданчику можна знайти доволі непогані іномарки.

штрафмайданчик у Вінниці

Довідка:
Перша доба машини на майданчику для тимчасового утримання авто коштує 18 грн, усі подальші – 10 грн. Лише на Вінницькому знаходиться 230 автомобілей, 100 мотоциклів, більше 200 моторолерів, 20 велосипедів.


Переглядів: 18013
Поширень: 0