Упродовж літа щосуботи на різних майданчиках міста молоді та талановиті вінничани мали нагоду демонструвати свої вміння співати, танцювати, малювати, розважати публіку та вражати акторською грою в рамках проекту «Мистецькі вихідні». Фестиваль «Карусель Осінніх Талантів» («КОТ»), який відбудеться у Вінниці 17 вересня (за тиждень після святкування Дня міста), буде своєрідним підсумком літнього проекту. Організатори фесту запевняють, що бажаючі долучитись до цієї події ще можуть встигнути подати свої заявки.

Фестиваль «КОТ» у Вінниці проходитиме вже вдруге. Нині активно проводиться відбір учасників, які планують приєднатися до осіннього свята. Наразі вже пройшли прослуховування близько двох десятків вінничан. Це співочі гурти і танцюристи, художники та фотографи, майстри вишивання та плетіння тощо.

Як зазначила організатор фестивалю «Карусель осінніх талантів» Альона Кирилюк, крім концертного блоку під час фесту проходитимуть різноманітні майстер-класи та інтерактивні програми. «Ми плануємо, що фестиваль розпочнеться о 14:00 біля Літнього театру у центральному парку культури та відпочинку імені Горького, - говорить Альона Кирилюк. - Далі по алеях парку будуть розташовуватись різноманітні майданчики, де різні громадські організації та майстри своєї справи демонструватимуть вироби, які виготовляли власними руками - картини, плетені вироби, вишиті сорочки тощо». Крім того, в рамках фестивалю проходитиме фотовиставка, інтерактивний квест та розважальні програми для діток.

Усі, хто вміє танцювати та співати, проте, на жаль не має змоги виступити на професійній сцені, мають змогу здійснити свою мрію. Для цього слід до 4 вересня зателефонувати за одним із номерів 096-619-35-17 (Надія) та 096-915-86-40 (Альона) та подати заявки на участь у фестивалі.


 


Переглядів: 2609
Поширень: 0