В нашій уяві активний відпочинок асоціюється, як правило, зі здоровими людьми, частіше всього молоддю, і тому якось «не пасує» до інвалідного візка чи білої тростини незрячої особи.

Проте часи міняються, і що характерно, власне з ініціативи саме людей з особливими потребами. Вони не лише вимагають від суспільства більшої відкритості, вільного доступу до всіх загальних ресурсів – відпочинкових зон, туристичних маршрутів, пляжів, парків, фізкультурних комплексів, цікавих об’єктів природи, але й частіше всього самі організовують пізнавальні поїздки, табори, змагання, екскурсії.

На разі за ініціативи Громадської організації «Гармонія» реалізується програма «Стежками Вінниччини», в ході якої будуть проведені експедиції семінари на тему історичної спадщини Вінниччини для молоді на інвалідних візках та волонтерів. Молодь матиме змогу насолодитись краєвидами нашого красивущого краю та популяризувати їх в громадах. Також відбудуться фотоконкурси, фотовиставки, видання наборів фото-листівок «Мальовнича Вінниччина»

Програма «Стежками Вінниччини» неодмінно сприятиме відродженню історичної пам’яті, інтересу до краєзнавства, любові та патріотизму до нашої рідної Вінниччини, Поділля серед людей на візках та їх оточення, що буде вагомим внеском у відродження народних традицій та пошани до рідного краю.

Увага!!! В рамках проекту "Стежками Вінниччини", який підтримало Управління з питань внутрішньої політики та зв\'язків з громадськістю, оголошується фотоконкурс "Мальовнича Вінниччина". Чекаємо від Вас найкращі фото з пейзажами Вінницької області до кінця вересня, роботи надсилайте на електронну адресу edelves2003@ ukr.net.

Умови участі у конкурсі «Мальовнича Вінниччина»:

  • розмір фото не менше 300 пікселів;
  • фотографія повинна мати розширення тільки jpg;
  • кожне фото підписувати, де відзняте;
  • вказувати адресу і координати автора;
  • від кожного автора приймаються 3 конкурсних фото;
  • приймаються тільки авторські фото;

Найкращі фотографії будуть відібрані та розміщені в наборі Фото-листівок.


Переглядів: 3935
Поширень: 0