На вихідних у Вінницькій області очікується мінлива хмарність. У суботу Вінниці, Козятині, Погребищі, ГайсиніОратовіТульчині, Бершаді, Піщанці, Барі, ЖмеринціМогилеві-Подільському, Ямполі збережеться дощова погода. У Козятині, Могилеві-Подільському, Погребищі – опадів не передбачається. У неділю на всій території регіону буде хмарно, опадів не прогнозується. Температура повітря вночі +13...+16, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +27 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. На початку наступного тижня очікується мінлива хмарність, місцями висока ймовірність дощу.

Погода в Україні на вихідні, 20 і 21 серпня.

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни переважно без опадів. У північних регіонах всі вихідні дощитиме. У центральних і західних – дощі прогнозуються в суботу, у неділю – сухо. Тільки в Криму та східних областях усі вихідні очікується ясна суха погода. У суботу температура повітря вночі складе +14...+16 градусів, удень +20...+24. У неділю прохолодніше: вночі температурні показники піднімуться до +12...+14 градусів, удень – до +26...+29. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях мінлива хмарність. Усі вихідні в регіоні дощова погода. Вночі від +12 до +16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +19...+23. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях хмарно з проясненнями, в суботу і в неділю на всій території регіону очікується суха погода. Вночі прогнозується підвищення температури до +22 градусів. Удень повітря прогріється до +29. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму буде сонячно. Всі вихідні в регіоні суха погода. Температура повітря вночі в межах +23 градусів, удень – до +29. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях хмарно з проясненнями. У регіоні переважно сухо, але місцями можливі дощі. У суботу вночі +14...+16, у неділю +17...+19 градусів. Денна температура повітря складе +24...+26 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується мінлива хмарність. У суботу на всій території регіону пройдуть короткочасні грозові дощі, в неділю опадів не очікується. Температура повітря вночі +11...+18 градусів, удень +21...+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, у суботу – грозові дощі, в неділю переважно сухо. Температура повітря вночі від +15 до +17, вдень – до +24 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями. У суботу на всій території регіону пройдуть короткочасні грозові дощі, в неділю опадів не прогнозується. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+16 градусів, удень +25...+28. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.


Переглядів: 5573
Поширень: 0