Молодий вінницький фотограв влаштував безкошту фотосесію в центрі міста«Як правильно вибрати місце для фотозйомки?», «Як зробити якісні фотознімки?», «На що слід звернути увагу при виборі фототехніки?» - відповіді на ці та інші питання, що стосується основ фотографування, давав вінницький фотограф Сергій Олійник.

В суботу 20 серпня 2011 року на площі біля Вежі стартував новий проект – «Фотомайстер», керівником якого є молодий та талановитий вінницький фотограф Сергій Олійник. 

Для всіх тих, хто завітав цього сонячного дня на площу біля Вежі, була представлена виставка робіт Сергія, а комунальний заклад «Центр підліткових клубів за місцем проживання» підготував культурно-масову розважальну програму з конкурсами та подарунками.

У програмі також були представлені:

  • творча майстерня малюнку на асфальті,
  • творча майстерня мистецтва «боді-арт»,
  • конкурсна програма для маленьких мешканців міста,
  • майстер-клас з основ фотографування, де всі бажаючі могли зробити власні фотознімки та отримати поради щодо техніки фотографування.

Родзинкою свята було те, що усі присутні могли безкоштовно взяти участь у фотосесії та отримати на згадку якісні фото.

Молодий вінницький фотограв влаштував безкошту фотосесію в центрі міста

Гарний настрій усім присутнім забезпечували: ведуча заходу – Євгенія, сучасна музика та безліч різнокольорових кульок, які отримали всі присутні.

Заходи відбуваються в рамках проекту «Мистецькі вихідні».

Молодий вінницький фотограв влаштував безкошту фотосесію в центрі міста

Додаткова інформація: відділ у справах молоді та туризму міської ради, тел.: 59-52-83.


Переглядів: 5843
Поширень: 0