У Вінниці  триває конкурс серед багатоповерхівокУсі бажаючі можуть подати документи до 30 серпня. Після цього представники департаменту будуть перевіряти відповідність поданих матеріалів до реального стану багатоповерхівок та прибудинкових територій. Переможців визначить конкурсна комісія з 20 по 30 жовтня.

Конкурс серед багатоповерхівок «Житловий комплекс зразкового утримання» у Вінниці проводиться третій рік поспіль. У ньому може взяти участь будь-яка житлово-експлуатаційна організація, мешканці багатоповерхівок або ж ОСББ, які забезпечують утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Цьогоріч є і два нововведення: подавати заявки не можуть переможці минулорічних конкурсів та те, що кожен учасник конкурсу може брати участь лише в одній номінації, яку обирає за власним бажанням.

Як і минулого року в конкурсі залишиться чотири номінації: «Будинок зразкового утримання, забудови до 1985 року», «Будинок зразкового утримання, забудови від 1986 року», «Під\'їзд зразкового утримання» «Найкраща прибудинкова територія». Призовий фонд перших двох номінацій складає за перше місце 10 тисяч гривень, а друге - 7 тисяч гривень і за третє - 4 тисячі гривень. У двох інших номінаціях відповідно 6, 4 та 2 тисячі гривень.

За умовами конкурсу усі бажаючі до 30серпня 2011 року повинні надати заявки на участь у вигляді довідкових матеріалів до департаменту житлового господарства Вінницької міської ради (вул.Соборна,59; кабінет №502; тел.59-52-19). Інформація повинна містити назву номінації, на яку претендує учасник; адресу будинку та рік прийняття його в експлуатацію; кількість житлових та нежитлових приміщень; інформацію про заявника із зазначенням контактних даних (ПІБ, поштова адреса, телефон). Також до переліку документів слід додати мінімум 10 фотографій. Після опрацювання та розгляду поданих документів вирішується питання про допуск або ж відхилення заявки на участь у конкурсі.


Переглядів: 3157
Поширень: 0