У середу у Вінницькій області очікується мінлива хмарність. У Гайсині, Жмеринці, ТульчиніПіщанці, Бершаді, Вінниці, ОратовіКозятині, Погребищі  пройдуть короткочасні дощі. У Могилеві-Подільському,  Ямполі, Барі опадів не передбачається протягом усього дня. Температура повітря вночі +12...+14, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями висока ймовірність дощу.

Погода в Україні на середу, 7 вересня.

У середу в Україні збережеться мінлива хмарність. На більшій частині країни опадів не прогнозується. У північних, місцями у східних і південних областях очікуються короткочасні дощі. Температура повітря вночі становитиме +8...+17 градусів, удень +18...+29. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність, на всій території регіону пройдуть короткочасні дощі. Вночі повітря прогріється до +16 градусів, удень – до +21. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях переважно хмарно. В Одеській і Миколаївській областях збережеться дощова погода. У Херсонській і Запорізькій – переважно без опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень повітря прогріється до +22...+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується сонячна погода, на всій території півострова опадів не передбачається. Вночі температура повітря складе +17 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +24 до +28 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях буде мінлива хмарність, в регіоні переважатиме дощова погода. Вночі +8...+13 градусів, денна температура повітря складе +20...+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на всій території регіону опадів не прогнозується. Температура повітря знизиться вночі до +9...+12 градусів, удень – до +20...+25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах мінлива хмарність, переважно без опадів. Температура повітря вночі від +9 до +11, вдень до +22 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону опадів не передбачається. У Вінницькій області пройдуть короткочасні дощі. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+14 градусів, удень – від +22 до +25. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.


Переглядів: 3071
Поширень: 0