Співробітники СБУ затримали чотирьох вінничан віком від 23 до 30 років у великому місцевому супермаркеті під час спроби реалізувати чергову партію «товару». У зловмисників вилучено майже 300 грамів психотропних речовин – амфетаміну та метамфетаміну. Усі четверо неодноразово засуджувались за вчинення тяжких умисних злочинів, у тому числі у сфері незаконного обігу наркотиків.

Слідчими СБУ стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У ході слідства було затримано ще двох членів злочинного угруповання, які перебували на іспитовому терміні за вчинення аналогічних злочинів.

Організатора угруповання, який деякий час переховувався за кордоном, було оголошено у міжнародний розшук. На початку вересня він повернувся до України та шукав можливості сфабрикувати документи на інше ім’я, щоб остаточно виїхати за кордон.

16 вересня ц.р. співробітники СБУ затримали зловмисника у Вінниці. Судом стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


Переглядів: 4481
Поширень: 0