Щоранку з восьмої години контейнери для сміття миють працівники КУП “ЕкоВін”. До сміттєбаків вінничан під\'їжджає спецавтомобіль із встановленою ємністю, спецобладнанням і співробітник миє контейнери “Галою”.

- Найпрактичнішим миючим засобом виявилась “Гала”. Вмісту одної ємності, 600 літрів, вистачає на миття понад 80-100 контейнерів. Економніше виходить, коли на одному контейнерному майданчику знаходиться близько 12 контейнерів, а не три. Відбувається економія води, - розповідає директор КУП “ЕкоВін” Володимир Чорновол. - Я знав, що результат буде гарним, але не сподівався на таку чистоту, адже після процедури навіть неприємного запаху на майданчику немає. Таке миття стало можливим завдяки закупівлі спецгенератора фірми “Karcher” за вісім тисяч гривен. Наше підприємство зекономило і придбало його.

До того ж миюче обладнання гарно вимиває як пластикові, так і оцинковані контейнери. Починаючи з минулого тижня підприємство відмило контейнери трьох ЖЕКів. На рахунку кожного приблизно 70-80 контейнерів. У планах — за тиждень “вимивати” 2-3 ЖЕКи.

Процедуру миття працівники здійснюють вранці, коли контейнери порожні.

За словами Володимира Чорновола, мити баки будуть до морозів, приблизно місяць-два. А далі продовжать навесні.

Довідка:
У Вінниці на обслуговуванні “ЕкоВіну” у місті Вінниця 960 контейнерів


Переглядів: 5194
Поширень: 0