14 жовтня 2011 року відбулася прес-конференція з нагоди завершення реалізації проекту «Театр Садовського – доступний для всіх».

Цей сезон стане цікавим для широкого кола громадськості, а особливо для людей з обмеженими функціональними можливостями, оскільки приміщення театру повністю адаптоване до потреб цієї категорії людей.

«Театр Садовського – доступний для всіх»

Проект став можливим завдяки зусиллям БФ «Подільська громада» за фінансової підтримки Фонду Східна Європа та компанії «Славутич, Carlsberg Group», а також Вінницької міської ради, Вінницької обласної ради та Вінницької обласної державної адміністрації.

Соціальний проект «Театр Садовського доступний для всіх» був реалізований з метою адаптації приміщення Вінницького обласного драматичного театру ім. Садовського до потреб людей з функціональними обмеженнями та створення ефективного механізму інформування про можливість відвідування театру, способи замовлення квитків та транспорту.

«Театр Садовського – доступний для всіх»

На вистави вінницьких виконавців адміністрація театру на пільговій основі надаватиме 10-15 квитків для людей з інвалідністю.

З репертуаром театру можна ознайомитись на сайті театру ім. Садовського, на сайті «Моя Вінниця» в рубриці АФІША підрозділ ТЕАТР або на сайті БФ «Подільська громада» у розділі «Театр Садовського доступний для всіх». Також інформацію про репертуар можна дізнатись, звернувшись у касу театру особисто або за телефоном (0432)67-09-07.

«Театр Садовського – доступний для всіх»

Відтепер, щоб замовити квитки необхідно завчасно визначитись з датою та годиною театральної вистави та звернутись у касу театру за телефоном (0432)67-09-07, вказати прізвище та ім’я, а також назву театральної вистави і підстави для отримання пільгового квитка. За вказаним прізвищем буде зарезервовано квиток, який можна буде отримати не пізніше як за 30 хв. до початку вистави при пред’явленні відповідного посвідчення.

Активну участь у проекті прийматиме служба перевезення людей на візках. У випадку, якщо людина не може самостійно доїхати до театру і є необхідність замовити транспорт, необхідно зателефонувати у службу перевезення людей на візках за телефоном (0432) 57-20-07 за 2-3 дні до виїзду і узгодити питання доставки до театру та в зворотному напрямку.

 


Переглядів: 6880
Поширень: 0