Ветерани податкової служби Вінниччини не втрачають зв’язок із колективом і активно долучаються до громадського життя. Натомість, нинішнє керівництво відомства робить усе можливе, щоб дозвілля ветеранів було яскравим і насиченим цікавими подіями. Нещодавно колишні податківці мали змогу відвідати Лядовський Усікновенський скельний чоловічий монастир, що підноситься високо над Дністром, на Могилів-Подільщині.

Сьогодні - це печерний православний діючий чоловічий монастир і найдавніший в області архітектурний пам’ятник 11-19 століть. До 2013 року, коли Лядовський монастир відзначатиме своє 1000-ліття, у святій обителі планується звести шість храмів. Цей день запав у душу кожного екскурсанта. У вирі податкових справ колишнім працівникам служби не завжди вдавалось приділяти увагу дозвіллю. Та й нині життя сповнене приємними клопотами, тож цього дня вони вирішили не упустити шанс і поєднати громадську діяльність із духовним збагаченням.

Поїздка стала можливою завдяки нинішньому керівникові служби Олександру Вітруку, який нещодавно став співголовою місцевого осередку організації. Керівник асоціації у області Федір Олійник під час екскурсії окреслив своїм районним представникам пріоритетні завдання – дбати про соціальне та матеріальне забезпечення ветеранів податкової служби, організовувати для них і їхніх родин цікавий та різноманітний відпочинок.

Відділ масово-роз‘яснювальної роботи
та звернень громадян ДПА у області


Переглядів: 2964
Поширень: 0