Ярмарок відкрили голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига та голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Учасниками ярмарку були агровиробники практично з усіх районів Вінницької області, які представили свою продукцію майже на 70 одиницях автотранспорту. Кияни активно купували якісну вінницьку сільгосппродукцію, в асортименті якої продукти харчування виставлялися за цінами виробника. Активність і позитивні відгуки мешканців столиці свідчили про те, що даний захід вдалий та дуже необхідний для подальшого зближення регіонів.

Під час проведення ярмарку голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига та Олександр Попов дійшли згоди про можливу реалізацію товаровиробниками Вінниччини власної продукції у фірмовій мережі. Це дасть можливість мешканцям столиці купувати продукцію безпосередньо від товаровиробника без посередників.

М. Джига зазначив, що обласна влада широко сприятиме агровиробникам Вінниччини реалізовувати свою продукцію на столичних ринках, адже в області достатньо вирощено та перероблено сільгосппродукції і ми зацікавлені в подальшій співпраці із споживачами м. Києва.


Переглядів: 2769
Поширень: 0