Про це газеті „МІСТО" розповів мер Вінниці Володимир Гройсман. Він зазначив, що реконструкція котелень проводиться з підвищенням їхнього ККД. Якщо коефіцієнт корисної дії старих котелень коливається в межах 65-80%, то в реконструйованих буде 94%.

- Всі нові котельні автоматизовані та диспетчеризовані, - повідомив Володимир Гройсман. - Забезпечено постійний нагляд за ними. Вони не потребують додаткового обслуговування. Головне, що ці котельні в парі з нормальними теплотрасами дають високу якість послуг гарячого водопостачання та теплопостачання.

Теплотраси біля відремонтованих котелень також реконструйовані. Це дозволить, переконаний мер Вінниці, зменшити витрати тепла під час його подачі у будинки городян. До того ж, в деяких випадках зменшена відстань від котельні до об\'єкту, який вона обігріває, що також дозволяє зменшити втрати тепла. В інших випадках буде проведена реорганізація. Тобто, пояснив Володимир Гройсман, зони, які обслуговують маленькі котельні, передаватимуть на обслуговування великих котелень. А це - зменшить собівартість виробленого тепла.


Переглядів: 2722
Поширень: 0