Нещодавно, 24 жовтня, Кабінет Міністрів ухвалив розпорядження “Про підписання додатку до Меморандуму між Вінницею і Швейцарською конфедерацією”. У якому вказано, що вінницький таксопарк знову поповниться на 12 швейцарських трамвайних вагони. Наразі додаток знаходиться на підписі у першого заступника Міністра інфраструктури Костянтина Єфименка.

У Вінницькому ТТУ пояснюють, що це лише продовження домовленості, яка триває з 2007 року на постачання до Вінниці трамваїв, які були у використанні.

- Це вже четвертий додаток до Меморандуму, який діє з 2007 року, - пояснює головний інженер Вінницького ТТУ Михайло Луценко. - Всього за домовленістю до Вінниці мали приїхати 104 вагони, але щоразу, і у 2009, і зараз підписуються додатки до Меморандуму про додаткові партії швейцарських вагонів, які раніше були у використанні. До нового року ми отримаємо їх ще 12.

А тим часом таксопарк Вінниці поповнився 15-ма новими “Богданами”. Вони прибули з Луцька і стоять у гаражах, оскільки чекають на завершення усіх “паперових” процедур і розподілу за якими саме маршрутами курсуватимуть.


Переглядів: 4168
Поширень: 0