Найважливіше свято ВінниччиниНапередодні професійного свята працівників сільського господарства в облдержадміністрації привітали кращих працівників галузі. Урочистості розпочались з церемонії нагородження за участі голови облдержадміністрації М.Джиги та голови обласної ради С. Татусяка.

Голова облдержадміністрації М. Джига підкреслив особливість Дня сільського господарства для Вінницької області, економіка якої на 75% сконцентрована в агропромисловому комплексі. «Це саме важливе свято для нашої землі, для нашого аграрного регіону», - зауважив він.

Найважливіше свято ВінниччиниКерівник області наголосив, що встановлення професійного свята трудівників села – це визнання праці селян на державному рівні і можливість висловити слова вдячності за високі здобутки.

Цього дня почесними грамотами та грошовими винагородами відзначили 113 керівників та спеціалістів галузі сільського господарства області.

Також визначили цьогорічних переможців серед районів в проведенні сільськогосподарських осінніх ярмарків. «Золотий» кубок облдержадміністрації отримав Вінницький район, «срібний» – Липовецький та Літинський, а нагороду за 3-тє місце вручили керівникам Жмеринського, Немирівського та Тиврівського районів.


Переглядів: 2768
Поширень: 0