Вінницькі правоохоронці розшукують двох неповнолітніх хлопчиків віком 13 та 15 років, які 17 листопада самовільно залишили лікувальний заклад «Центру матері і дитини». Батьки цих підлітків були позбавлені батьківських прав і діти вже тривалий час є вихованцями Вінницького обласного притулку для дітей «Добро». Як повідомив начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Вінницькій області Ігор Пороховий, нещодавно підлітки захворіли і їх було направлено на лікування до 3 міської лікарні м.Вінниці в Центр матері і дитини.

17 листопада до одного з хлопчиків приїхала мати і попросила у лікарів дозволу на те, щоб разом з ним та його товаришем погуляти у дворі лікарні. Після цього дітей ніхто не бачив. У вечірній час жінка зателефонувала до лікувального закладу і повідомила, що діти з нею і що з ними все добре. Після цього зв’язок припинився.

Верега Владислав Петрович,Наразі працівники міліції встановлюють місце перебування неповнолітніх і просять небайдужих громадян допомогти їх розшукати.

Один з хлопчиків - Верега Владислав Петрович, 1998 р.н., уродженець села Будне Шаргородського району Вінницької області.

Його прикмети: на вигляд 12-14 років, зріст 145-155 см, волосся темне коротке, очі карі, худорлявої статури.

Степанківський Сергій ВікторовичБув одягнений: у штани чорного кольору, чорну кофту.

Другий неповнолітній - Степанківський Сергій Вікторович, 1996 р.н., уродженець села Висока Гребля Крижопільського району Вінницької області.

Його прикмети: на вигляд 15-16 років, зріст 155-160 см, обличчя кругле, волосся світле коротке, очі сині, худорлявої статури.

Був одягнений: у темно-сині джинси, чорну байкову кофту з капюшоном, жовту футболку, чорні кросівки.

Якщо комусь відомо про місцеперебування цих неповнолітніх, прохання повідомити у міліцію за телефонами: (0432) 59-33-28, (093) 149-39-01 або «102».


Переглядів: 3227
Поширень: 0