Як повідомив мер Вінниці Володимир Гройсман, „Вінницяміськтеплокомуненерго” та державне підприємство „Вінницькі теплові мережі” задля енергозбереження було б краще об’єднати в одну структуру.

- Якби ці два великих теплопостачальних підприємства об’єдналися, тоді б ми могли розподілити навантаження на великі котельні, - каже мер Вінниці. – І провести всі заходи по енергозбереженню; виключити з мережі ті котельні, які сьогодні є надзвичайно збитковими і не дають якісних послуг. На превеликий жаль, поки що ми не маємо згоди на таке рішення Міністерства палива та енергетики. Але з точки зору перспективи, я сьогодні хотів би це зазначити, що це надзвичайно важливий крок по впровадженню заходів з енергозбереження і підвищення якості надання послуг населенню.

Втім, наразі згоди від Міністерства на об’єднання двох найбільших у місті теплопостачальних підприємств немає. Нагадаємо що у Вінниці працює чотири найбільших теплопостачальних підприємства: ДП „Вінницькі теплові мережі”, КП „Вінницяміськтеплоенерго”, приватні підприємства „Моріс” та „Маяк”.


Переглядів: 3116
Поширень: 0