Міліцейські автомобілі у подарунок на день Святого Миколая з рук очільника міліції Вінниччини генерала Валерія Ноніка отримали діти Брацлавської школи інтернату. От тільки за кермом святкових «уазиків» були казкові персонажі, а «перевозив» транспорт – улюблені цукерки. Такий приємний сюрприз підготували для дітей шефи у погонах, які близько двох десятків років опікуються навчальним закладом, де виховуються діти-сироти, надають посильну допомогу, не лише до свят радують дітей подарунками.

В черговий раз до вихованців інтернату завітали бажані і очікувані тут гості – керівник вінницької міліції генерал-майор міліції Валерій Нонік та начальник управління матеріального забезпечення Микола Онищук.

- Ми вирішили приготувати дітям оригінальні подарунки, щоб у них залишились приємні спогади про міліцію. А ще надзвичайно важливо, щоб змалечку маленьким громадянам прививали повагу до закону та до людей у формі, які охороняють права та безпеку людей, - зауважив генерал Валерій Нонік.

Працівники міліції сподіваються, що надпис на дверцятах іграшкової машинки «102 – захистимо і допоможемо» запам’ятається дітям і стане в пригоді.

У школі-інтернаті, який має статус гімназії навчається 247 дітей, 147 з яких – діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки.

У навчальному закладі, який має статус гімназії, створені прекрасні умови для навчання та виховання дітей. Діти мають можливість розвивати свої таланти у 30 різноманітних гуртках, визначитися з майбутньою професією. Для них обладнано прекрасні класні кімнати, є комп’ютерний клас з можливістю користування Інтернетом. На належному рівні забезпечено медичне обслуговування, умови для проживання дітей-сиріт.

З дітьми займаються чудові педагоги на чолі з керівником закладу Ніною Куляс, віддані своїй справі, завдяки яким у навчальному закладі панує добра, родинна атмосфера, яка цілком відповідає символу школи – усміхненому сонцю.

Крім солодких подарунків очільник вінницької міліції вручив вихованцям закладу принтери до комп’ютерної техніки.

Діти ж порадували усіх присутніх чудовими концертними номерами.


Переглядів: 4654
Поширень: 0