Сьогодні близько 11 години на перехресті біля колишнього «Дитячого світу» маршкутка №34 врізалась у легковик «Mitsubishi». Під час аварії травмувалась пасажирка «Богдана», яку «швидка» доставила до лікарні.

ДТП у Вінниці

Очевидці розповідають, що легкова машина «Mitsubishi» їхала по вулиці Островського у напрямку Київської. В цей час маршрутка №34 проїхала центральний міст і направлялась у сторону Будівельного технікуму. Зіткнення відбулось біля світлофора перехрестя. Тим самим перекрило рух трамваїв, які їхали з Центру на Замостя.

- Самої аварії я не бачив, - згадує вінничанин Олександр. - Підійшов після зіткнення. Бачив, як «швидка» від\'їхала з молодою жінкою, пасажиркою маршрутки.

Медпрацівники кардіологічної бригади, які виїхали на виклик констатували травми у двох людей.

- У водія «Mitsubishi» - струс головного мозку, але він відмовився їхати до лікарні, - говорить заступник головного лікаря Вінницької швидкої медичної допомоги Катерина Слінченко. - А у 22-річної жінки незначний забій. Її доставили до лікарні.

На місце ДТП виїхав начальник ДАІ УМВС міста Вінниці Анатолій Присяжнюк. Номерні знаки легковика одразу після ДТП зняли. Від коментарів у ДАІ Вінниці відмовились. Як повідомив Анатолій Присяжнюк, обставини аварії з\'ясовуються, бо обидва водії стверджують, що їхали на зелене світло, тому інспектори ДАІ уточнюють, яке світло «світило» для кожного авто, жовте чи зелене.

Пасажирам, що їхали у трамваях через міст, довелось рухатись пішки. За годину трамваї утворили пробку на мосту.

Наразі рух транспорту відновлено.


Переглядів: 7785
Поширень: 0