Незабаром Новий рік, а тому в кожному навчальному закладі, позашкільному навчальному закладі, дитячих садочках та підприємствах міста проходять новорічні ранки для дітей. Центр підліткових клубів за місцем проживання «УНІВЕР» також долучився до цієї гарної традиції та проводить незабутні новорічні ранки для своїх найменших вихованців в клубах за місцем проживання, які знаходяться в віддалених мікрорайонах міста.

26 грудня 2011 року о 15-30 розпочалося свято для діток в приміщенні підліткового клубу за адресою: м. Вінниця, вул. Щорса, 8. Усі бажаючі могли прийти на свято. Адже на них чекала справжня новорічна пригода від Діда Мороза та Снігуроньки з конкурсами, іграми та, звичайно, з подарунками. А для того, щоб свято було справжнім, дітки, мешканці старого міста, спільно з керівником гуртка Бондар Оленою, яка працює у цьому приміщенні, своїми зусиллями виготовили новорічні іграшки, прикрасили ялинку та зробили все необхідне для того, щоб в них було справжнє свято.

Таким чином, і дорослі, і малечі отримати заряд святкової позитивної енергії на весь рік. А Дід Мороз та Снігуронька неодмінно пообіцяли діткам повернутися до них в наступному 2012 році.


Переглядів: 6462
Поширень: 0