З 27 по 30 грудня у магазинах міста «посланці доброти» збирали продукти від небайдужих Вінничан та гостей для соціально-вразливих сімей.

Місто охопило справжнє відчуття дива, багато вінничан погодились взяти участь у акції та подарувати свято у родини, які того потребують.

Протягом чотирьох днів працювало близько 30 волонтерів старшокласників. Спільними зусиллями були сформовані святкові пакунки, які вже 5 січня «Посланці доброти» та усі бажаючі рознесуть у домівки соціально-вразливих сімей.

До Дня Світлих вчинків має змогу долучитись кожен!

Для цього потрібно:

  • Прийти 5 січня об 11:00 до Центральної ялинки, де спільно з волонтерами рознести подарунки;
  • Принести подарунок 5 січня до ялинки і наші волонтери передадуть соціально-вразливим сім’ям;
  • Зробити самостійно приємний сюрприз, тим, хто на вашу думку того потребує (сусіди, звичайні перехожі, знайомі, друзі);
  • Розповісти усім, що 5 січня – це День світлих вчинків, де кожен може бути «світлячком доброти».

Додатково:
«День світлих вчинків» - свято, яке вже стало традиційним для нашого міста. Кожного року проводяться різноманітні заходи, присвячені теплу та родинному затишку. Минулими роками волонтери готували святкові вечері, листівки, подарунки та розносили їх одиноким людям, пенсіонерам та малозабезпеченим сім’ям. Цього року організатори вирішили дати змогу долучитись до світлих вчинків кожному вінничанину.
Суть акції «День світлих вчинків»: «Посланці доброти» з 27 по 30 грудня у магазинах міста пропонували долучитись до акції усім бажаючим та придбати продукти харчування для соціально-вразливих сімей. Волонтери сформували з переданих покупцями дарунків – святкові пакунки, які 5 січня рознесуть потребуючим.
Організаторами акції є БФ «Подільська громада» за підтримки Вінницької міської ради.

За довідковою інформацією, звертайтесь:
0432 67 20 96
0667055244 Андрій
0969158640 Альона

«МИ ДОПОМАГАЄМО ТИМ, ХТО ДОПОМАГАЄ ІНШИМ»
 


Переглядів: 2622
Поширень: 0