2 січня о 16.00 год у ЦПКіВ ім.Горького розпочався казковий марафон для наймолодших вінничан. Нашого Діда Мороза, який зник за дивних обставин, спробував розшукати італійський Дід Мороз – Бабо Натале.

Відповідальність за зникнення Дідуся Мороза взяла на себе самотня Баба Яга, яка вже понад 300 років святкує Новий Рік сама без друзів, без розваг, без пісень і танців! Бабо Натале разом зі своїми помічниками - котом Базиліо та лисицею Алісою допомагали Снігуроньці знайти Вінницького Діда Мороза.

Різноманітні конкурси та розваги, знайомство із звичаями та традиціями святкування Нового Року в Італії чекали на гостей парку, також усі бажаючі мали змогу викинути старі речі та приєднатися до потягів щастя та достатку. По завершенню казкового марафону до італійського Діда Мороза приєднався швецький Юлнісаар. Гості міста мали змогу обрати Королеву світла, як це роблять у Швеції напередодні Нового року, навчитись прикрашати вікна мерехтливими зірочками з паперу, влаштувати справжні перегони на мітлах та взагалі добре розважитись з Юлнісааром та Бабо Натале. Після закінчення інтерактивної програми - святкова шведська дискотека.

3 січня пошуки Діда Мороза продовжив румунський Мош Кричун. Протягом години казки дітлахи знайомилися з Снігуронькою, Дракулою, веселими клоунами, Шреком та харизматичною циганкою. Продовжили інтерактивну програму кавказький Товліс Бабуа та монгольський Увлін Увгун. Як в Монголії, вінничани загрібали шастя граблями, малювали бажане разом з Мікулашем та танцювали лезгинку разом з Товлісом Бабуа. Усі бажаючі мали змогу залишитися на святкову кавказьку дискотеку.


Переглядів: 3910
Поширень: 0