Як повідомили в обласному військовому комісаріаті, цього року на призовних дільницях міських та районних військкоматів, на військовий облік буде поставлено більше 9 500 юнаків 1995 року народження.

– Триватиме приписна кампанія до 31 березня – розповідає військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Долгашов, – до цього часу юнаки пройдуть медичні комісії, їхні морально-ділові та фізичні якості будуть вивчені психологами та офіцерами військкоматів. На підставі отриманих результатів кожному юнаку буде визначено рід військ для проходження військової служби та спеціальність. Кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України.

Варто зазначити, що ще до початку приписної кампанії особовим складом військових комісаріатів Вінницької області проведено ряд підготовчих заходів. Зокрема, складено списки юнаків, яким у 2012 році виповнюється 17 років, графіки проведення засідань комісій з питань приписки, сформовано особові справи призовників. Результат проведеної підготовчої роботи говорить сам за себе – за три дні приписної кампанії 1166 юнаків вже пройшли приписку до призовних дільниць Вінницької області.

За словами старшого офіцера відділу обліково-призовної роботи майора Юрія Векленка лідерами у проведенні приписної кампанії є військові комісаріати Барсько-Мурованокуриловецького, Тростянецького та Шаргородського районів Вінницької області.


Переглядів: 5515
Поширень: 0