12 січня о 18:15 год, рухаючись по вул.Київська, водій автомобіля «Дачія-Логан», житель смт. Десна, скоїв наїзд на двох жінок, які переходили дорогу в невстановленому місці. В результаті ДТП, потерпілі отримали ушкодження у вигляді: закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, закритого перелому гомілки, рани голови. Обидві жінки госпіталізовані в міську лікарню швидкої медичної допомоги.

У цей же день біля автовокзалу "Західний" водій автомобіля "ФОЛЬКСВАГЕН-ПАССАТ", громадянин Росії, скоїв наїзд на мешканку Вінниці, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Жінка отримала пошкодження і була госпіталізована в міську лікарню швидкої допомоги з закритим переломом 6-12 ребер.

Отже Державтоінспекція Вінницької області попереджає і застерігає. Порушення правил безпеки переходу проїзної частини дороги зазвичай спричиняє незначну суму штрафу, однак у випадку ДТП - важкі каліцтва і навіть смерть. А чи варто ризикувати найдорожчим, щоб скоротити відстань або час подолання проїжджої частини дороги? Переходьте проїжджу частину дороги тільки у відведених, добре освітлених місцях і на зелений сигнал світлофора. Однак, спочатку переконайтеся у власній безпеці, перш ніж ступати на проїжджу частину дороги. Слід також пам\'ятати, що в темний час доби, у тому числі у вечірніх сутінках, пішоходів в темному кольорі одягу водієві не видно. Тому долати проїжджу частину дороги потрібно тільки в добре освітленому місці. Дітям, які навчаються в другу зміну, слід нашити на одяг світлоповертаючі стрічки.


Переглядів: 3070
Поширень: 0