Цьогоріч попри не зовсім новорічну погоду саме ці 15 переможців якнайкраще відтворили атмосферу свята, даруючи гарний настрій вінничанам. По кожній із п\'яти номінацій було обрано по декілька переможців.

Конкурс «Новорічний настрій» у Вінниці проводиться вже вдруге. Основною метою його є заохочення вінничан зробити свій внесок у створення новорічної атмосфери в обласному центрі, прикрашаючи різноманітною новорічною атрибутикою вікна та балкони своїх помешкань, вітрини закладів та магазинів, фасади приватних будинків та адміністративних приміщень.

Проведення такого конкурсу прийшло до вподоби вінничанам, адже кількість бажаючих позмагатися за грошову винагороду поступово зростає. Так, зокрема, у цьому році загалом надійшло 57 заявок на участь у конкурсі «Новорічний настрій».

Найбільше учасників було у номінації «Краще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі».

ВЦСРДІ "Промінь" (Краще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі)

Із 19 заявлених адміністративних будинків троє стали переможцями - найбільшу кількість голосів конкурсної комісії отримав Вінницький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь», який отримав сертифікат на придбання подарунків на суму чотири тисячі гривень.

ДНЗ №35 (Краще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі)

Другу премію розділили між міським пологовим будинком №1 та дошкільним навчальним закладом №35. Вони отримали сертифікати на дві тисячі гривень.

ВМПБ №1 (Краще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі)

Найкращим, на думку конкурсного журі, виявилось вікно вінничанки Олени Чабан, яка прикрасила вікно своєї квартири не лише гірляндами, а й невеличким вертепом.

Чабан Олена (Краще новорічне вікно)

Не менш цікавими виявились роботи Раїси Рудик та Людмили Паславської, тож ще одну премію у розмірі дві тисячі гривень було вирішено поділити між двома конкурсантами.

Рудик Раїса (Краще новорічне вікно)Паславська Людмила (Краще новорічне вікно)

Цьогоріч вдруге переможцями у номінації «Кращий новорічний балкон» обрано Олександра Остапенка та Галію Ліпчакову. Вони вже по іншому прикрасили свої балкони, зробили їх кращими та цікавішими.

Ліпчакова Галія (Кращий новорічний балкон)Остапенко Олександр (Кращий новорічний балкон)

Найбільше переможців у номінації «Краща новорічна садиба приватного сектору». Призовий фонд у розмірі 10 тисяч гривень поділили одразу між чотирма володарями приватних будинковолодінь, які прикрасили не лише свої домівки, а й прилеглу територію.

Гота Олександр (Краща новорічна садиба приватного сектору) Горпинич Федір (Краща новорічна садиба приватного сектору)

Так, зокрема, будинок Олекси Готи виявився найяскравішим у мікрорайоні Старого міста. Садиба Федора Горпинича «сигналізує» про настання новорічних свят при в\'їзді в місто на Немирівському шосе.

Клімова Наталія (Краща новорічна садиба приватного сектору)Левченко Юрій (Краща новорічна садиба приватного сектору)

А будинок Наталії Клімової чи не єдиний будинок, прикрашений на новорічну тематику у садовому товаристві «Калина». Вдруге перемогу здобув і Юрій Левченко, який після отримання в минулому році премії одразу почав готуватися до наступного конкурсу. Його будинок, паркан та подвір\'я прикрашено не лише дюралайтом, а й різноманітними креативними іграшками, виготовленими власними руками.

Вітаючи переможців, міський голова Володимир Гройсман зазначив, що завжди, коли проводяться свята, хочеться приділити більше уваги об\'єктам міста, які можуть створювати новорічний настрій. «З кожним роком таких об\'єктів стає все більше і більше, - говорить очільник Вінниці. - Безумовно, це потребує і коштів, і часу, і бажання. Але разом із тим, коли ми створюємо такий новорічний настрій, коли в нас є святкова ілюмінація і святкові прикраси, це все відзначається на позитивному настрою самих людей. Тому я хочу вам подякувати за активну позицію і вірю в те, що в подальшому все більше людей буде долучатися до створення такої чудової атмосфери у місті, адже конкурс проводитиметься і надалі, і стане традиційним».

Також Подякою міського голови відзначено приватні підприємства та магазини, які під час новорічних свят також внесли свою частинку у створенні загальноміської святкової атмосфери. Серед них ДП «Ізюмінка» (магазин «Рошен» на Соборній), кафе-клуб «Спорт-тайм», галерея «ІнтерШик», салони-магазини «Міраж», «Діадема», «Княжна» та «Анастасія»


Переглядів: 9783
Поширень: 0