Хмільницький РВ

15 січня о 20.20 год в РВ по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення О., 1958 р.н., непрацюючого, жителя с.Сосонка про те, що біля 20 год 15.01.2012 року невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем "ВАЗ 2107", який знаходився на дорозі біля власного будинку.

При виїзді слідчо-оперативної групи РВ на місце події було встановлено, що О., знаходиться в стані алкогольного сп\'яніння та не може точно вказати місце, де залишив свій автомобіль. По даному факту проводиться перевірка.

Тульчинський РВ

14 січня о 3 год в РВ з заявою звернувся М., 1990 р.н., житель с. Клебань про те, що близько 2.30 год 14 січня в с. Копіївка біля кафе "Рубльовка" С., 1992 р.н.. житель с. Копіївка, шляхом вільного доступу, незаконно заволодів його автомобілем,  "ФОЛЬЦВАГЕН Т-4". На автошляху в сторону с.Торків С. не справився з керуванням, з\'їхав на узбіччя та здійснив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП,  С. отримав тілесні ушкодження у вигляді забійних ран на обличчі, закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Автомобіль поставлено на штрафмайданчик Тульчинського РВ.

Як пояснив власник автомобіля «Фольксваген Т-4», він під’їхав до кафе, щоб випити кави та залишив ключі в салоні автомобіля. Через 5 хвилин, вийшовши на вулицю, він з двома друзями побачив, що за кермом його власності сидить невідомий. Зачинившись зсередини, він увімкнув двигун. Щоб зупинити зловмисника, власник спробував розбити вітрове скло, але воно не піддалося. Невідомий натиснув на газ і почав тікати. Щоправда недалеко, адже через метрів 200 з’їхав на обочину та наїхав на дерево. Працівники ДАІ, які прибули на місце події виявили, що зловмисник, 19-річний житель с. Копіївка, перебував у шоковому стані та алкогольному сп’янінні. Транспортний засіб, який, до речі, нещодавно придбав власник, серйозно пошкоджений і на відновлення потребує великих фінансових затрат. Навіщо угнав автомобіль хлопець пояснити не зміг, лише стало відомо, що він призовник і мав іти на службу до лав Української армії. Він з бідної родини, тому відшкодувати заподіяні матеріальні збитки йому не по силам. За фактом порушена кримінальна справа. Ведеться слідство.

Співробітники ДАІ виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 189 (з них грубих – 94), - з початку року – 2737;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 41, - з початку року –567;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 29, - початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 494;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 3;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 8, - з початку року – 134;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 0, - з початку року – 20;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 14.


Переглядів: 2922
Поширень: 0