19 січня під час чергового засідання виконавчого комітету їхніх батьків від імені всієї територіальної громади та влади міста привітали міський голова Володимир Гройсман та секретар міської ради Сергій Моргунов. Для малечі цього року вже традиційно у подарунок підготували дитячі коляски та м’які іграшки, а матусі отримали вітальні листівки та квіти у подарунок.

За сталою традицією, батьків діток, які народились у зимові святкові ночі вітають у міській раді. Цьогоріч у ніч Нового року народилось семеро малюків – двоє дівчаток та п’ятеро хлопчиків, у тому числі одна двійня. На Святий вечір на світ з’явилось ще четверо маленьких вінничан – дівчинка та троє хлопчиків. Ще дев’ять малят (п’ять хлопчиків та четверо дівчаток) народилось на Різдво.

Вітаючи родини, міський голова Володимир Гройсман побажав батькам новонароджених не зупинятись на досягнутому і додав: «2012 рік приніс багато нових приємних подій, а найбільше радості з’явилось саме у ваших родинах. Це найбільш приємна і чудова подія, яка може статись в житті кожної людини. Я хочу щиро привітати батьків та матусь, дідусів та бабусь, а також усі родини, в житті яких з’явились немовлята. А традицію вітати сім’ї, у яких діти народились на Новий рік та Різдво ми будемо підтримувати і надалі».


Переглядів: 6420
Поширень: 0