Сьогодні, 23 січня, у Вінниці біля Центрального мосту стався прорив центральної теплотраси. Через це гаряча вода у Замості і Центрі з 5:30 ранку потрапляла не до помешкань, а до річки Буг. Наразі у відділі оперативного реагування Вінницької міської ради “Цілодобова варта” запевняють, що котельні запустили й уночі у будинках буде тепло.

Холодна вода замість гарячої у трубах - від Театральної до Центрального мосту (охоплено вулиці Поліни Осипенко, Першотравнева, Грушевського, Козицького, Пушкіна, Свердлова) і від Центрального мосту до Будинку офіцерів (вулиці Київська, Ширшова, 50-річчя Перемоги, Винниченка, Фрунзе).

- Стався прорив магістральної теплотраси, - говорить перший заступник генерального директора КП “Вінницяміськтеплоенерго” Володимир Шикера. - З 5:30 наші робітники спочатку шукали місце прориву труби напроти спортивного комплексу “Авангард”, гадали, що воно там. А після 11 години почали знімати шар асфальту по вулиці Першотравнева. Там труба проходить. Як тільки знайдемо причину — одразу ліквідуємо.

Заступник начальника відділу оперативного реагування Вінницької міської ради “Цілодобова варта” Іван Курпель говорить, що лише за пів дня шість операторів прийняли 801 дзвінок.

- Це добова норма, - розповідає Іван Курпель. - З них 80 % дзвінків стосувались сьогоднішньої аварії. Станом на 15:30 усі котельні, які відключили — запрацювали. Проте перед тим, як почне теплішати, пройде певний час. Приблизно о сьомій вечора воду почнуть запускати.

Принаймні ніч у зазначених мікрорайонах Іван Курпель обіцяє теплою.

 


Переглядів: 4759
Поширень: 0