Центр концертних та фестивальних програм, який розташований у ККЗ «Райдуга», створив територію для проведення дозвілля вінницьких дітей - на базі відремонтованого адміністративного приміщення наприкінці 2011 року розпочали працювати гуртки, де діти можуть вивчати іноземну мову, розвивати логіку та пам\'ять, займатись креативним рукоділлям та бісероплетінням.

Щороку заклади культури міста демонструють свій розвиток - розширюється коло їх діяльності, покращується матеріально-технічна база, ремонтуються приміщення. Два роки тому нове життя у кіноконцертний зал «Райдуга» вдихнув Центр концертних та фестивальних програм, який був створений у 2008 році для організації і проведення загальноміських свят.

Лише за два роки у приміщенні «Райдуги» відбулись суттєві зміни: відремонтовано два поверхи адміністративної частини будівлі, придбано лінійний звуковий комплекс для концертної зали, створено міську костюмерну, в якій вже нараховується 480 костюмів, та різноманітні декорації. Це є початком формування матеріальної бази для проведення свят та майбутніх проектів.

Разом із цим, у «Райдузі» розпочав свою роботу Центр творчого розвитку. Тут діти віком від 5 до 8 років мають можливість вивчати іноземну мову, розвивати логічне мислення та пам\'ять, займатись креативним рукоділлям, робити різні витвори мистецтва із бісеру. Перше заняття маленькі вінничани мають можливість відвідати безкоштовно. Якщо їм сподобається - вони можуть продовжити цим займатись у центрі «Райдуга».

Детальна інформація:

м. Вінниця,
вул. Хлібна ,1 ККЗ «Райдуга»
Тел.: 35-05-97



Переглядів: 4997
Поширень: 0