12 вінничанок роздяглися під час еротичної фотосесії для корпоративного календаря. Вони працюють у фірмі "Домінік", яка продає сантехніку й кахлі.

— Мої працівниці прекрасні та сексуальні жінки, — каже директор Андрій Білоножко, 36 років. — Прийшла в голову ідея сфотографувати їх у білизні для новорічного календаря. Запропонував їм і настроївся, що прийдеться вмовляти. Але на моє здивування, всі погодилися з першого разу.

Фотографії співробітниць директор виставив в інтернеті. Там триває голосування. Лідирує Юлія Севастьянова, яка вбралася в чорний корсет і заячі вуха. Переможниці обіцяють сертифікат на 1000 грн для купівлі прикрас в ювелірному магазині "Діадеми". Красуні, яка посяде друге місце, фінська компанія "Орас" подарує безконтактний змішувач за 4 тис. грн.

Дизайнерку 28-річну Оксану Юрик директор викликав на фотосесію з декретної відпустки. Торік вона народила дівчинку.

— Чоловік спочатку дозволив. А як побачив, що мене одягнули в пеньюарчик і мереживні трусики, розсердився. Не думав, що фотографії будуть настільки відверті. Ця фотосесія всіх на роботі помирила. Бо оголені люди зближуються, — розповідає Оксана.

У Вінниці є чотири магазини "Домінік". Там працюють 100 людей.

— Чоловіки майже всі одружені, а жінки — незаміжні. Тому службових романів у нас нема, — розповідає Андрій Білоножко. — Жінки між собою дуже конкурують. Часто воюють за клієнтів, відбивають одна в одної. Бо в них зарплата залежить від того, скількох покупців задовольнили.

Знімала жінок фотограф 27-річна Олена Сотська.

— У кожної пані своя стєпєнь еротичності. Одна оголила декольте та ножку. Інша перев\'язала груди шовковою лєнточкою — це її межа, — розповідає Олена.

Фотосесія тривала тиждень. Білизну, візажиста й стиліста оплатила фірма. Наклад календарів — 3 тис. примірників.

— На продажах випуск календаря поки не позначився, але вірю, що голі дівчата привернуть увагу до нашої фірми, — каже директор.


Переглядів: 7907
Поширень: 0