З 26 січня біля центрального автовокзалу, що по вул. Київській, працює пункт обігріву для осіб без постійного місця проживання. Намети біля центрального мосту з\'являються завжди, коли починаються великі морози. Для безпритульних це місце, де вони можуть зігрітись, випити чаю з хлібом, отримати першу медичну допомогу лікаря.

Цей намет - тимчасовий притулок для тих людей, які не мають даху над головою, і часто не мають, що взути і одягнути. Тому громадські організації та окремі вінничани у попередні роки приносили до наметів теплий одяг, ковдри і навіть продукти харчування. Організатори притулку розраховують, що й цього року будуть небайдужі люди та допоможуть безхатькам.

Прийти до на мету, поїсти і зігрітись безпритульні можуть протягом всієї доби. А з 31 січня по 2 лютого заплановано провести їх загальний медичний огляд. Тут же працівники правоохоронних органів з метою профілактики правопорушень з боку безхатьків будуть спілкуватись із ними щодо наслідків і відповідальності за скоєні злочини.


Переглядів: 2705
Поширень: 0