ВОГО “Подільська агенція регіонального розвитку” в рамках проекту “Формування партнерства громадськості та органів місцевого самоврядування у сфері розвитку публічного Е-урядування” оголошує тендер на придбання послуг з розробки дизайну та програмування веб-порталу “Майстерня Е-урядування” для Муніципально-громадського центру “Е-урядування”, м. Вінниця. Процедура закупівлі має на меті забезпечення даного центру необхідними засобами відображення інформації, комунікації та позиціювання себе як порталу Е-урядування в всесвітній мережі Інтернет.

Опис лотів надсилається на запит за адресою [email protected] (з поміткою теми листа : тендер ЕЦ) . Комерційні пропозиції приймаються до 14 лютого 2012 року до 10 год. 00 хв. за адресою : ВОГО “Подільська агенція регіонального розвитку”, 21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 72, к.314. Розгляд комерційних пропозицій відбудеться 14 лютого 2012 року о 14 год. 00 хв.. Про позитивний розгляд пропозиції, учасника тендеру буде повідомлено протягом 3 робочих днів з дня розгляду пропозиції.

Комерційна пропозиція повинна бути виконана на офіційному бланку організації, мати підпис уповноваженої особи та печатку організації, також має бути вказано найменування лоту, цінова пропозиція, можливий термін поставки предмету закупівлі.

Для отримання детальної або консультаційної інформації звертайтеся за тел. (0432)69-44-32 або електронною адресою [email protected] .

Лот 1
Розробка дизайну для веб-порталу “Майстерня Е-урядування”;
Програмування веб-порталу “Майстерня Е-урядування”.

Опис порталу:

Концепція: портал передбачає собою веб-сторінку наповнену інтерактивним мережевим інструментарієм, що будуть виконувати функцію базового комунікатора, зацікавлених у розробці та застосуванні Е-урядування та Е-демократії в Україні.

Структура: Новини, індексація в соціальних мережах, експертні статті, бібліотека, форум, веб-ресурси, анонси, оголошення, відеопрезентація веб-конференцій, вебінарів, онлайн-консультації, презентаційні майданчики для розробників ПЗ та впроваджувачів Громадський центр е-врядування, експерти Клубу «е-урядування».

Планова аудиторія: залучені особи проекту, представники та організації та установи ОМС та НУО, експерти у сфері е-урядування, учасники навальних програм та інформаційних заходів проекту, користувачі порталу та його ресурсів.


Переглядів: 3045
Поширень: 0