Зараз вони активно готуються до фіналу, який відбудеться четвертого березня. Тричі на тиждень вони “тягатимуть залізо”, аби у день фіналу вийти на сцену у найкращій формі. Попри упереджену думку про нескінченні дієти, чимало з них зізнаються, що стрункі від природи, а тому жорстоко обмежувати себе і відмовлятися від улюблених страв не збираються.

Ніколи не сиділа на дієтах, і не хочу. І так все в порядку, - розповіла Олександра, студентка аграрного університету. - Раніше займалася танцями, спортом — ні. Тому тепер трохи важко, м\'язи болять. Але нічого — будемо працювати! Ще ми займаємося хореографією — три рази на тиждень, це дуже цікаво. Суміщаю навчання з тренуванням без проблем: пари - вранці, заняття — ввечері.

За словами конкурсантки, наразі серед дівчат не існує конкуренції, і усі одна одну підтримують.

Олександр Гуренко, спортивний директор СК “Нокаут”, де займаються зараз дівчата, зовнішніми даними більшості дівчат залишився задоволеним. Але й наголосив, що підтягнутися у фізичному плані їм не завадить:

До самого конкурсу залишилося дуже мало днів — щоб учасниці могли привести своє тіло у досконалий вигляд, надати йому бажаних форм і гнучкості. Усі спортсмени знають, що на це необхідно багато часу: місяців і навіть років праці, - каже він. - Сподіваюся, дівчата й після конкурсу продовжуватимуть займатися спортом, адже це дуже важливо для кожної людини, не залежно від віку і статі. У здоровому тілі здоровий дух.

Підтримує його і Євген Майданик, директор МПМ “Зоря”:

- Заняття спортом потрібні усім, у тому числі й мені, - посміхається він. - Поки що основні заняття у дівчат — із хореографом. У цьому році з ними приємно працювати, адже усе ловлять на льоту. І з дисципліною все в порядку. Згодом кожна займатиметься зі своїм візажистом і перукарем. А ближче до конкурсу по бажанню дівчата зможуть побувати у стоматолога. Словом, щоб у відповідальний день прийти у всеозброєнні.

Віддати свій голос кращій, на вашу думку, учасниці конкурсу, можна уже зараз — відкрито голосування на сайті miss.vn.ua.



Переглядів: 9752
Поширень: 0