У Вінницькій області протягом 7-11 лютого прогнозується значне зниження температури, без істотних опадів, на дорогах слизько. Про це повідомляє вінницький гідрометцентр. За попередніми даними 10-11 лютого передбачається мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 23-28 градусів морозу, вдень 13-18 градусів морозу.

У зв’язку з продовженням зниження температури повітря Державтоінспекція просить водіїв бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

ДАІ рекомендує водіям без особливої потреби не виїжджати на особистому транспорті, а якщо вже така необхідність виникла, то подбати про зимову гуму та належний технічний стан автомобіля: перевірити гальмівну систему, справність освітлювальних приладів і склоочисників. Також бажано вибирати маршрут, де немає крутих спусків і підйомів, дотримуватися безпечної дистанції і уникати різких маневрів.

Не забудьте заправити автомобіль достатньою кількістю пального. Слід мати з собою теплий одяг і у далекі відстані дітей з собою не брати.

Пішоходам переходити вулицю потрібно тільки у відведених і добре освітлених у темну пору доби місцях. Пам’ятайте, що Ваша безпека, в першу чергу, залежить від Вас.

Якщо ви потрапили у скрутну ситуацію на дорозі, телефонуйте за номером «гарячої лінії» Державтоінспекції (0432) 59-33-33 або за екстреним номером 102, а також надсилайте смс-повідомлення - 067-4320200. Державтоінспекція Вінниччини завжди прийде Вам на допомогу.



Переглядів: 3236
Поширень: 0