Зранку 10 лютого у помешканнях мешканців Вишеньки, мікрорайонів «Сабарів» та «Пирогово» було відключено воду внаслідок аварійної ситуації: на перехресті просп. Юності та вул. Стахурського стався порив на водопроводі. На місці аварії і досі працюють фахівці КП «Вінницяоблводоканал», але подачу води до помешкань городян було відновлено ще до 10-ї ранку.

О 8:30 ранку на телефон гарячої лінії відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» надійшов сигнал про витік води на вказаному об’єкті. Одразу ж на місце виїхала бригада аварійників, які приступили до ліквідації пориву водопровідної труби. В зв’язку із цим мешканців декількох мікрорайонів було тимчасово відключено від водопостачання.

За інформацією директора міського господарства Вінницької міської ради Василя Броварника, наразі водопостачання вже відновлено. «Фахівці «Водоканалу» одразу ж здійснили заходи по переключенню водопостачання із однієї труби на іншу, тому вже через 40 хвилин у квартирах вінничан була вода, - говорить Василь Броварник. – На даний час водопостачання стабілізовано, проте в зв’язку із тим, що аварія сталась на трубі діаметром 700 міліметрів, а подачу води тимчасово переключили на трубу діаметром 400 міліметрів, - на верхніх поверхах тиски води можуть бути дещо меншими».

Як повідомила начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, зараз здійснюється моніторинг тисків води за допомогою диспетчерського зв’язку. «Працівники КП «Вінницяоблводоканал» ще й досі працюють на місці аварії та працюватимуть до повного відновлення функціонування мережі водопостачання», - каже Антоніна Іващук.



Переглядів: 4078
Поширень: 0